U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie>Vlinder jaloezie
vlinder jaloezieen Verf & Wand

Vlinder jaloezie; geraffineerde raambekleding

Zoals de naam al zegt, is de vlinderjaloezie geïnspireerd op de beweging van vlinders. Het zijn unieke lamellen. Ze kunnen uitvouwen zoals een vlinder zijn vleugels uitvouwt.   
De horizontale lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. Als je kiest voor een vlinderjaloezie, dan laat je de natuur bij je in huis wonen. 

Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. Speel met lichtinval.

Lichtinval vlinderjaloezie
Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.

Kies jouw kleur
De stof van de vlinderjaloezie is  verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je verzekerd bent van een kleur die aansluit bij elk interieur.

Stoere look voor je raam
De vlinderjaloezie is daarnaast ook in leerlook verkrijgbaar. Deze look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.

Op maat gemaakt
Wij maken elke vlinder jaloezie op maat. Natuurlijk komen wij ook meten en monteren. Zodat alles prima aansluit bij de ramen en alles netjes hangt. Meer informatie? Vraag er dan naar in onze winkel. Of vul vrijblijvende het offerteformulier in en wij nemen contact met je op. 

 • Openingstijden

 • Ahlers Verf & Wand

  Modem 33
  7741 MA Coevorden
  Telefoon (0524) 51 24 70
  Fax (0524) 51 91 02
  E-mail info@ahlerscoevorden.nl

BACK TO TOP