U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie>Plisségordijnen
plissegordijnen Verf & Wand

Plisségordijnen lichtdoorlatend transparant verduisterend zonwerend: veel keus bij ons in de winkel; ook top down

Eén van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie is het plisségordijn. De bijzondere, zigzag gevouwen stof geeft het gordijn niet alleen een vriendelijke uitstraling, het zorgt er ook voor dat het licht geheel of gedeeltelijk buiten blijft.

Voor plisségordijnen zijn er vier stoffen te onderscheiden:

 • transparante stoffen, waar je relatief eenvoudig doorheen kijkt;
 • lichtdoorlatende stoffen die zichtdicht zijn, maar wel licht doorlaten;
 • verduisteringsstoffen, voor nagenoeg 100% verduistering;
 • parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen voor extra zon- en warmtewering en ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres.


Voor serres en dakramen is het mogelijk om gebruik te maken van een cassettesysteem met plissé. Hierdoor blijft het gordijn mooi strak hangen. Een andere, bijzondere, oplossing is het dupligordijn. Deze gordijnen zijn voorzien van een dubbele stoflaag in een honingraatvorm. De verwerking van de ophaalkoorden tussen de stoflagen zorgt ervoor dat deze onzichtbaar zijn. Bovendien heeft een dupligordijn een isolerende werking door de stilstaande luchtlaag in deze honingraadstructuur.

De collectie plisségordijnen van Verf & Wand bevat verschillende uni-, dessin- en structuurstoffen in moderne kleuren. Vraag de Verf & Wand interieurspecialist wat de beste oplossing voor jouw situatie is.
 

 • Openingstijden

 • Ahlers Verf & Wand

  Modem 33
  7741 MA Coevorden
  Telefoon (0524) 51 24 70
  Fax (0524) 51 91 02
  E-mail info@ahlerscoevorden.nl

BACK TO TOP